Бон Апети

От създаването си през 2001 г. "Бон Апети" е кулинарното предаване, което се стреми да бъде максимално близо до вкусовите навици и предпочитания на българина и едновременно с това да представя съвременните тенденции в развитието на кулинарното изкуство. Всеки ден водещият на предаването, Иван Звездев, приготвя интересни ястия от цял свят, като не пропуска да представи и рецепти от новата и от класическата българска кухня. Рецептите на Иван Звездев и "Бон Апети" дават възможност на зрителя да състави едно вкусно, здравословно.

Предаването запознава с неизвестни приложения на традиционни за българина продукти. Особено внимание се обръща на изключителното разнообразие от подправки и тяхното уместно използване. В отделни предавания се акцентира и върху екзотични ястия от всички краища на света. "Бон Апети" се стреми да провокира въображението, да подчертава удоволствието от готвенето, настроението в кухнята и да подтиква към експеримент. и разнообразно меню и да почерпи идеи за естетическото поднасяне на ястията.

За съжаление официалният сайт на предаването е закрит, но Иван Звездев има личен сайт - http://www.zvezdev.com/bg/zvezdev_recipes/